Τμήματα

Νηπιαγωγείο Προνήπιο

Το τμήμα του Νηπιαγωγείου μας από το Σεπτέμβριο του 2008 λειτουργεί με άδεια από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση όπως ορίζει ο νέος νόμος.

Σε ένα χώρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές τα παιδιά περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους, προσεγγίζοντας ταυτόχρονα το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες

Παιδικός σταθμός

Ο Παιδικός μας σταθμός στεγάζεται σε μια όμορφη μονοκατοικία με έναν καταπράσινο κήπο και καινούργιες εγκαταστάσεις με προδιαγραφές ειδικές για τη φιλοξενία των μικρών μας φίλων με γνώμονα την ασφάλεια, το παιχνίδι και τη μάθηση μέσα από αυτό.

Οι ευρύχωρες αίθουσες και ο φυσικός φωτισμός όλων των χώρων συνθέτουν ένα περιβάλλον ιδανικό για τη φιλοξενία και την εκπαίδευση των παιδιών.

Βρεφικός σταθμός

Ο Βρεφικός μας σταθμός δημιουργήθηκε το 2007. Η διεύθυνση του σχολείου, μετά από 15 χρόνια εμπειρίας, αποφάσισε να μεταφέρει τα βρέφη σε ένα νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος θα μπορεί να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες αυτής της τόσο τρυφερής ηλικίας.

Αποτελείται από 15 βρέφη, ηλικίας από 10 μηνών έως 2,5 ετών τα οποία είναι χωρισμένα σε 2 αίθουσες ανάλογα με την ηλικία τους και για τα οποία υπεύθυνες είναι τρεις παιδαγωγοί.