Λίγα λόγια για εμάς

Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να προσπαθήσουμε από κοινού να χτίσουμε προσωπικότητες ισχυρές με όλα τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον.

Η ιστορία μας

Μια διώροφη μονοκατοικία, διαμορφώθηκε σε ένα άνετο, λειτουργικό και σύγχρονο κέντρο προσχολικής αγωγής. Το οικογενειακό περιβάλλον, η εμπιστοσύνη και η αγάπη για τα παιδιά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εισπράττει κανείς μπαίνοντας στο χώρο του σχολείου αλλά και συνομιλώντας με τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό.

Το 2006 η διεύθυνση της Νεφέλης, κατανοώντας την ανάγκη για διαχωρισμό των βρεφών από τα υπόλοιπα παιδιά, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου χώρου αποκλειστικά και ειδικά διαμορφωμένου για παιδιά ηλικίας από 10 μηνών έως και 2,5 ετών.

Επίσης, μετά από δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης το 2007, η διεύθυνση του σχολείου προχώρησε στην επέκταση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και την ανακαίνιση των παλαιών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας χώρος ο οποίος πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής και εκπαίδευσης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2008, λειτουργεί και τμήμα νηπιαγωγείου με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι μικροί μας απόφοιτοι

Τα ”παιδιά”, οι απόφοιτοι του σχολείου μας έχουν ξεκινήσει να είναι πλέον ”γονείς” οι οποίοι με τη σειρά τους εμπιστεύονται την ανατροφή των παιδιών τους στο σχολείο μας!!!!

Μια δεύτερη γενιά που μας εμπιστεύεται και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό το έργο που έχουμε αναλάβει.

Η κοινότητα μας

Οι ”γονείς” μας προέρχονται από κοντινές περιοχές δημιουργώντας μια μικρή κοινότητα. Οι συναντήσεις μας, οι γιορτές εντός και εκτός σχολείου βοηθούν έτσι ώστε να δημιουργηθούν παρέες με κοινά ενδιαφέροντα και απαιτήσεις.

Facebook

Ασφάλεια & Υγιεινή

Η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Το σχολείο μας είναι σχεδιασμένο με αυστηρά κριτήρια βασισμένα στην ασφάλεια των παιδιών.

Είμαστε από τα πρώτα σχολεία που το 2002 εφάρμοσε για πρώτη φορά σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO και σύστημα Ασφάλειας και Υγιεινής των Τροφίμων κατά HACCP.

Τάξη-5